Hur man bibehåller servostyrning vätskenivåer i en Ford Mustang

Ford Mustang har varit en populär prisvärd sportbil sedan började tillverkas 1964. Det har inspirerat en rad andra bilar som kallas "ponny bilar" för deras anslutning till Mustang. Medan grundläggande vätska underhåll är lätt att utföra i nya och gamla Mustang-modeller, om du ska köra en renoverad klassiker du bör kontrollera med den tidigare ägaren för att ta reda på om modifieringar eller särskilda behov underhåll. Saker du behöver
Motorcraft MERCON Automatic Transmission Fluid eller styrservo vätska för användning i Mustang fordon
Visa fler instruktioner
1

Bedöm servostyrning vätskenivåer när bilen är parkerad på en plan yta och motorn är kall. En lutande yta eller varm vätska kommer artificiellt förändra vätskenivån och resultera i en felaktig läsning.
2

Hitta styrservo behållare bredvid motorn, där det ska vara tydligt märkta. Kontrollera nivåmarkeringarna att se till att vätskan är högre än den låga nivån märket.
3

Tillsätt vätska upp till den högsta nivån varumärke, men kolla efter läckor i reservoaren och andra systemkomponenter Om du hittar dig själv att lägga vätska med jämna mellanrum. Använd en vätska som är godkänd för Mustang fordon, eller använd en transmissionsolja som rekommenderas.
4

Leta efter läckor och slitna eller trasiga delar regelbundet, speciellt om du kör en klassisk Mustang. Förebyggande underhåll på slangar och klämmor är mycket billigare och bekvämare än att reparera efter en slang blåses eller vätska läcker.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124229.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.