Hur till Stopp Bil Vandalism

Så du har en stor bil, men din stadsdel har ett problem med vandaler. Även om du kan gå ut och spendera hundratals dollar på en bil säkerhetssystem - som förmodligen kommer bara sluta irriterande grannarna - det finns billiga sätt du kan göra din bil mindre önskvärt att vandaler. Tricket med att stoppa bilen vandalism är att eliminera de saker som gör en bil ett lätt mål. Saker du behöver
Garage
Väl upplysta parkeringsplats
bil täcka
vänliga grannar
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i en plats som är väl belyst. Om du har en utfart eller ett garage, sätta en säkerhet tänds. Dessa är någorlunda billigt. Om du har parkering på gatan, försök att se till att din bil är i närheten av en gatlykta eller annan ljuskälla som finns kvar på hela natten lång. Säkerhetskopiera din bil in på uppfarten, om du har en. Det gör alla som försöker tjuvkoppla bilen synlig för alla som kör förbi.
2

Parkera bilen i ett garage, om du har en. Se till att garaget är låst nattetid. Om ditt garage är fristående från huset, se till att det finns ett ljus på mellan huset och garaget. Addera 3

Investera i en bil täcka. Även om de kan vara lite pricy, kostar inte så mycket som en början i linje larmsystem. Dessutom är en fullstor bil täcka en avskräckande för vandaler. Trots allt, om de behöver lyfta ett lock för att skada din bil, det är oftast mer arbete än en vandal vill sätta in i saker.
4

Lägg ett säkerhetssystem dekal. Detta kan ofta lura en vandal att tro att du har ett larmsystem, men se till att det är från en riktig trygghet, inte ett som är märkbart falska.
5

Lär känna dina grannar. Om du inte har träffat någon av de människor som lever med dig, nu är det dags att göra det. Ofta människor ser misstänkt aktivitet pågår, men misslyckas med att rapportera det. Minska risken för att apati genom att vara vän med dem som bor i ditt samhälle. Någon som känner dig är långt mer benägna att plocka upp telefonen och ringa dig när de får syn på någon sprutmålning din bil.
6

Installera en ratt låsanordning. Detta kommer inte att hålla folk från att vandalisera din bil, men det kommer att förhindra stöld och ofta de två går hand i hand.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124218.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.