Hur du berätta om din sändning gick ut

Transmissioner är mystiska delar av bilen. De flesta människor vet att de är förknippade med de redskap och få ström till hjulen. Men få människor vet när de går ut. Förstå när din sändning skickar dig signaler är viktigt. Det kan hålla dig från att bli strandsatta. Här är hur du kan berätta om din sändning gick ut. Instruktioner
1

Titta på varvtal medan du kör och skift. Gör detta om du har en manuell växellåda. Om din bil är varvar mycket högre än det normalt gör vid lägre hastigheter, är detta ett tecken på interna problem med din överföring.
2

uppmärksam på, om motorn inte kommer att byta växel. Lyssna på motorn. Normalt kommer det att bli starkare, och det blir då tyst under acceleration. Detta skiftar, och det är precis vad du vill höra vid växling.
3

Var medveten om konstiga lukter som kommer från motorn. Ett tecken på en helt oroliga transmission är en rökig, bränd lukt kommer genom ventilerna. Om detta händer, dra över så snart som möjligt att kräva en fiberkabel. Detta är ett tecken på din sändning är på sista versen.
4

övervaka om din bil har upphämtning och makt den normalt har. Om din bil inte reagerar som du kommer ihåg när du trycker på gasen, är detta ett tecken på att överföringen misslyckas.
5

Sätt din bil i parken medan på en kulle. Bilen ska inte fortsätta att rulla efter att du har skiftat redskap till parken. Om det fortsätter att rulla, är detta ett tecken på att din överföring är i dålig form. Applicera nödbromsen omgående. Om detta inte fungerar, starta bilen och hitta en plan plats att tryggt parkera din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124208.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.