Hur du hittar den Serpentine Belt i en bil

Att förstå vad som ligger under huven på din bil är nyckeln till att undvika kostsamma reparationer, särskilt med problem som inte kan kräva en resa till body shop. Om du tror att din bils problemet kan ligga hos Serpentine belt eller behöver kontrollera status för din serpentin bälte, här var man kan hitta den. Instruktioner
1

Vet vad du letar efter. Den Serpentine belt är drivremmen som styr luftkonditionering, generator, servostyrning pump, vattenpump, och alla andra tillbehör som inte förknippas med motorn. Det ser ut som en lång räfflad gummiband som sveper runt olika trissor under huven.
2

Ta en ficklampa. När du letar efter något under huven på din bil, kontrollera att du har tillräcklig belysning så att du kan se i de utrymmen i mellan de olika komponenterna i din bil, speciellt remskivorna din serpentin rem virad runt.
Sida 3

Visa motorn från uteffekten sidan. Det betyder att du vill att titta på din motor från där överföringen är belägen. Banden kommer att vara placerad på baksidan av sändningsområdet.
4

Consult bältet kartan. Om du har problem med att avgöra om bandet du tittar på är i själva verket den Serpentine belt, kolla bilens instruktionsbok. Det finns ett bälte karta diagram som visar där bandet sveper runt. Jämför vad du ser med bältet karta, och avgöra vilka band som är vilken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124176.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.