Hur får Streak gratis Windows

Rengöring bilens vindruta och fönster är en viktig del av att upprätthålla din bil. Rester smuts och ränder från felaktig rengöring kan försämra din vision. Att ta sig tid rengöra fönstren ordentligt håller fordonet ser trevligt och gör det säkrare att köra. Saker du behöver
Automotive
fönsterputs luddfri trasa, tidning eller pappershandduk
Visa fler instruktioner
1

spraya fönstren med en bilglas renare . En speciell auto glas renare är lite dyrare men är en bra investering. Hushållens fönsterputs innehåller ammoniak som lämnar märken på glaset och göra fläckar mer märkbar.
2

Torka glaset med en luddfri trasa, tidning eller pappershandduk. Torka i en riktning, antingen upp och ner eller vänster till höger. Se till att rengöra alla hörn och kanter av bilfönster.
3

Upprepa steg 1 och 2 på den andra sidan av glaset, torka i motsatt riktning för att visa alla smuts eller kvarvarande fortfarande på fönstret. Vid rengöring fönster som är vinklade, peka fingrarna ner och sätta handduken på din handflata. Detta gör att du kan använda mer överarm styrka och hjälper dig följa lutningen på glaset.
4

Rengör övriga fönstren och alla speglar som följer samma process. Rulla ner sidorutorna och städa upp, sedan rulla dem tillbaka upp och avsluta fönstret.
5

Applicera ett glas polish om windows visar tecken på slitage. Följa produktens instruktioner och sedan åter rengöra dina fönster.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124171.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.