Hur du blandar billack

Auto färg är mycket dyrt , om du väljer att blanda det , det kommer att skära ned på den totala kostnaden för lack . Blandning färgen är inte svårt och kräver inga specialverktyg . Instruktioner
1

Samla de varor som du behöver för att blanda färgen . Du måste köpa färg auto färg som passar din bil samt en reducering. Du bör också ha en behållare till hands som du kan använda för att hålla färgen .
2

uppskatta hur mycket färg som du behöver för auto lack . Om du har ingen aning , kan du blanda färgen när du går längs i stället för vid ett sammanträde .
3

Häll färgen i en ren behållare . Du kommer att använda behållaren för att hålla färgen blandningen tills du överför det.
4

Lägg ett reduceringsmål . Du lägger samma mått av reducering som färg till blandningen . Till exempel , om du mätte ut 8 oz . av färg , kommer du att sätta in 8 oz . av reducering.
5

Blanda de två tillsammans med en paint omrörare . Se till att färgen noggrant blandas med reducering innan du fortsätter .
6

Överför färgen i färg pistol . Vid denna punkt , kan du använda en tratt och fyll upp din färg pistol med färgen . Du är nu redo att måla bilen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124167.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.