Så här ansöker den andra skikt av billack till en Bumper

Måla rikligt av din bil är oftast lätt att göra om du har tidigare erfarenhet hantering auto färg och om du får rätt verktyg . Efter att du har slipat och lagt den första lager färg på stötfångaren , kan du börja den andra beläggningen . Instruktioner
1

vänta på första lagret torka . När du är klar med första skikt av stötfångare färg , ta en kort paus . Det tar allt från 20 till 40 minuter för första lagret torka .
2

Kontrollera färgen . Innan du målar igen , placera ett finger på stötfångaren på bilen . Du är redo att fortsätta om färgen inte fastnar på fingret . Om det fortfarande är klibbigt , vänta ytterligare 5 till 10 minuter och sedan testa igen .
3

Använd en färg pistol för att tillämpa det andra skiktet på stötfångaren . Refill din färg pistol om du kör lite på auto färg . Sedan tar måla pistol och spraya stötfångaren ordentligt . Du kommer att vilja använda ett medium päls på denna punkt .
4

Plan att applicera klarlack när den andra pälsen är klar . Gör en snabb visuell kontroll för att se till att du gick över hela stötfångaren med den andra beläggningen . När du är nöjd , då förbereda för att applicera klarlack .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124166.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.