Hur man byter en bränsleledning Filter

Ett bränslefilter är en enkel och billig del av bilens motor. Den används för att förhindra damm, smuts och andra partiklar från att förorena bilens förgasare eller insprutningssystem. Utan en ren och fungerande bränslefilter, kan din motor uppleva en mängd praktiska problem. Tack och lov, det är relativt lätt att byta ut gamla bränslefilter linje att hålla bilen igång så smidigt som möjligt. Saker du behöver
nya bränslefiltret
Brickor
Wrench
Handduk
Visa fler instruktioner
1

Starta bilens motor genom att vrida nyckeln .
2

Lokalisera säkringen ansvarar för att kontrollera bränslepumpen. Om din bil inte har en säkring bränslepump, måste du lokalisera reläet ansvarar för att kontrollera bränslepumpen.
3

Ta ut säkringen eller reläet som ansvarar för bilens bränsle pump. Bilens motor ska sluta köra. Detta kommer att hjälpa till att frigöra något tryck som har samlats i dina bränsleledningar.
4

Pop bilens huv och säkra det på plats. Fäst ett ljus till huven om du har svårt att se insidan.
5

Ta bort "banjo koppling" från din gamla bränslepumpen med en skiftnyckel. Detta är en unik bult som ansluter filtret till bränsleledningarna. Beroende på bilens detaljerna, kan du behöva ta bort två banjokopplingar.
6

Ta bort klämman som håller din gamla bränslefiltret på plats. Den metod genom vilken din bränslefilter hålls på plats kan skilja mellan bilmärken och modeller, så du bör kontakta din instruktionsbok för att ta reda på hur din är installerad.
7

Avlägsna metallbricka från din gamla filtret banjo montering. Byt ut de gamla brickorna med nya.
8

Installera ditt nya filter bränsleledning. Säkra banjokopplingar och ersätta klämma för att hålla din nya bränslefiltret på plats.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124152.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.