Hur man bibehåller bilstrålkastare

De flesta strålkastare på vägen är inte klart, vilket är osäkert. Underhålla strålkastare är inte svårt att göra och det kommer att göra vägen mycket säkrare för dig och andra förare. Instruktioner
General Headlight Maitenence
1 p Om en strålkastare är sprucken, ska den bytas ut omedelbart. En sprucken strålkastare låter fukt och damm för att göra strålkastaren dimmer samt öka bländning för andra förare. Du kan täta sprickan med harts tills du byter strålkastare.
2

Rengör smutsiga strålkastare som mörkerseende minskas kraftigt genom att ha smutsiga strålkastare. Torka dina strålkastare varje gång du tvättar din vindruta. Det är särskilt tillverkade strålkastare städare tillgängliga på de flesta järnaffärer.
3

Inspektera dina strålkastare årligen för att vara säker på att de är riktade åt rätt håll.
4

Byt ut lamporna i din strålkastare en gång om året för att se till att de håller sig fräscha. Byt alltid lökarna två i taget även om bara en brinner ut. Addera bort kondensvatten Strålkastare
5

bort strålkastaren från bilen.

6

hjälp av en borrmaskin och en liten bit för att borra ett litet hål i botten på strålkastaren.
7

Töm allt vatten ur strålkastaren.
8

Sätt strålkastaren på en torr plats under en längre tid, bredvid ditt luftkonditioneringssystem trummorna kommer snabbt bli av med all fukt.
9

återförsluta strålkastare med en typ av silikon tätning. Använd inte lim för att återförsluta eftersom det kan spricka och läcka.
10

tillbaka strålkastaren tillbaka på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124133.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.