Hur man skjuts en bil

Du sätter dig i bilen, vrida om nyckeln och ingenting händer. Din bilbatteri har inte tillräckligt med ström för att aktivera hög strömstyrka motorn. Du behöver ett hopp, en effekthöjning från en annan bils batteri. Såhär ställer upp. Saker du behöver
Startkablar
Visa fler instruktioner
1

Park en bil tillräckligt nära din så att de startkablar bekvämt att nå både bilbatterier. Öppna huvarna på båda bilarna och säkra dem med prop stavar. Den bil som ska ge ström ska stängas av, inte springa. Ena änden av startkablar på bilen batteriet i bilen som ska ge ström
2

Clamp. Anslut den positiva (eller röd) klämma till den positiva (eller röd) batteri inlägget först. Kontrollera de andra ändarna av kablarna inte vidrör varandra. Anslut den negativa (eller svart) klämman till den negativa (eller svart) inlägg av batteriet.
3

Anslut den andra änden av kablarna till bilens batteri genom att installera den positiva klämman på den positiva inlägg om det urladdade batteriet. Återigen, se till att klämmorna inte vidrör varandra. Anslut den negativa klämman till en ren jord på motorn i den döda bilen eller direkt på den negativa batteripolen. Ansluta den svarta klämman på motorn kommer att minska risken för en gnista kring det urladdade batteriet.
4

Starta bilen som gör hoppningen och låt den ladda dött batteri i 5 till 10 minuter. Sedan stänger sin motor.
5

Förvandla din nyckeln i tändningslåset för att se till att du kan starta din bil.
6

bort den negativa klämman från bilen tillhandahåller hoppa. Låt inte klämmorna röra. Ta den positiva klämman från samma bil.
7

Ta kablarna bort av bilen får hoppa i samma ordning, följt negativt genom positiv.
8

Release prop stång och stäng huvarna på båda bilarna ordentligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124129.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.