Hur öka effektiviteten i en dieselbil

Dieselmotorer erbjuder en unik blandning av bränsleeffektivitet och uthållighet för att dra tunga laster . Även om det är färre bilar på marknaden som har dieselmotorer , gör denna blandning en diesel - run bil eller lastbil ett attraktivt val för den som söker nytta och effektivitet . Här är några steg för att göra din dieselbil löpa smidigt och använda så lite bränsle som möjligt . Instruktioner
1

Håll rullmotstånd till ett minimum genom att se till att din bil eller lastbil har däck fullt pumpade till tillverkarens rekommenderade tryck .
2

Undvik att använda luftkonditioneringen så mycket som möjligt .
3

Undvik cruising med dina fönster rullade ner fortare än 35 miles per timme . Vinden kan kännas trevligt , men det ökade motståndet kommer drastiskt minska effektiviteten .
4

Undvika att fylla din tank med en biodiesel bränsle . När du använder biodiesel minskar skadliga utsläpp och bidrar till att minska beroendet av utländsk olja , kan det sänka bränsleekonomi med så mycket som 10 procent .
5

Justera dina körvanor för att spara bränsle . Snabba starter , plötsliga stopp och färdas i höga hastigheter minskar all effektivitet och brukar inte få dig till din destination så mycket snabbare .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124109.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.