Hur att rengöra en vindruta

Rengöring en vindruta låter enkelt nog tills oundvikligen, kommer lite långlivat ämne tillsammans med det enda syftet att göra livet svårt. Om du har kommit i kontakt med en av dessa, kan följande tips komma till hands. Saker du behöver
Icke-aceton nagellacksremover
Lök nätpåse
mjuka trasor
diskmedel
Tvättsprit
Vatten
Visa fler instruktioner

1

bort klistermärken. För att bli av med dessa, gnugga området med icke-aceton nagellack remover eller tändvätska. Båda dessa bidrar till att undvika röriga rena ups eftersom de också ta bort klibbiga rester normalt kvar.
2

Skrapa bort insekterna. Strö en liten mängd diskmedel på vindrutan och skrubba med en maska ​​lök påse eller kommersiellt tillgänglig nylon potten skrubber. Båda posterna bort insekter enkelt från din vindrutan utan att skada glaset.
3

Ta bort smutsen. Använda bakpulver på en fuktig trasa lätt rengör damm och smuts från glas och förkromade ytor. Efteråt, skölj vindrutan med rent vatten och torka torrt med en mjuk trasa.
4

Ward utanför isen. Håll torkarblad fria från is genom att applicera ett lager gnugga alkohol till dem. För din vindruta, spraya på en lösning av 3 delar vinäger och 1 del vatten under natten för att se till att det är isfritt på morgonen.
5

Byt dina torkarblad. Att göra detta en gång om året förhindrar smuts bygga upp, vilket bidrar till en svårt att rengöra, randig vindrutan.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124108.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.