Hur man gör med dieselbränsle

Det är svårt att föreställa mig att någonsin behöva kasta något så värdefullt som dieselbränsle, men ibland finns det inget alternativ. Oavsett om du försöker att bli av med en gammal bil som kan ha gas kvar i sin tank, eller om du har en gammal container för dieselbränsle i ett garage som kan ha blandats med vatten eller något annat okänt ämne, måste det kasseras på rätt sätt. Instruktioner
1

Vet du vad du har. Detta är endast möjligt om du har alltid varit i besittning av bränslet och är säker på att det inte har kommit i kontakt med någon annan substans såsom vatten. Om du har några tvivel, behandla dieselbränsle som ett farligt material.
2

Prova och använda bränslet i fordon konstruerat för diesel. Om bränslet är rent, hävert det från tanken eller överföra den till en lämplig behållare för senare användning.
3

Fråga andra som du vet om de skulle ha en användning för dieselbränsle du har på handen. De flesta kommer att vara glada att ta bort det på händerna så länge du kan försäkra dem om att bränslet är rent och säker att använda.
4

Kontakta din lokala papperskorgen företaget om du har några frågor om den bränsle och vill kassera det. Fråga om ett hushåll farligt avfall programmet.
5

Titta i telefonkatalogen för en godkänd farligt insamlare. Även om det kan finnas en avgift för att göra sig av med diesel, är kostnaden betydligt mindre än eventuella skador av felaktig förvaring eller felaktig avyttring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124101.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.