Hur man gör med avfettning Lösningsmedel

avfettning lösningsmedel är en märklig produkt, vilket alla som har behandlat problemet med fett eller olja kan intyga. Inte bara det kommer i många former, men det finns i många hushåll och verksamhetsställen. Det är dock klassad som farligt avfall produkt och ska inte bara hanteras med försiktighet, men kasseras på rätt sätt. Instruktioner
1

Använd avfettningsmedel lösningsmedlet upp helt om möjligt. Köp små mängder någonting som anses som farligt material och försöka använda produkten helt.
2

Läs etiketten angående rätt förvaring och bortskaffande av avfettningsmedel lösningsmedlet. Följ alltid tillverkarens anvisningar inte bara för användning men efteråt också. Många avfettningsmedel lösningsmedel kan lagras under en viss tid, men måste sättas utom räckhåll för barn och djur.
3

Fråga om hushållens farliga roundups i ditt område. Många lokala avfalls företag erbjuder denna tjänst en gång eller två gånger per år. Du kan också kontakta andra vägra bolag som finns i telefonboken för fler alternativ.
4

Låt avfettningsmedel lösningsmedlet i originalförpackningen och förslut burken väl. Detta kommer att hålla det farliga materialet från att förorena något annat och alltid lämna etiketter i takt, även när du kastar en tom behållare bort.
5

Kontrollera med grannar och vänner för att se om de har någon användning för något extra avfettningsmedel lösningsmedel som du kan ha, i stället för att avyttra den oanvända delen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/124100.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.