Hur man gör en komplett Body Lift

En komplett lastbil kroppen lift hjälpmedel i off-road körning utan att behöva göra en suspension lift. Flaket lyft är lättare att använda och billigare att köpa än fjädring hissar. Om du föredrar att göra dina egna delar fjädring lyft och byggsatser, sedan en kropp hiss kan hjälpa till att fastställa höjd guider problems.This artikel du genom stegen för att slutföra en kropp hiss på någon lastbil eller SUV. Saker du behöver
Body Lift Kit
Vise grepp
Hydraulic Jack
bromsledningar förlängningar
stödbenet
Hylsnyckel
Skiftnyckel
öppen nyckel

Visa fler instruktioner
1

Ta bort muttrarna på blocken kroppsfäste huvudkroppsramen. Body stödblock är gummiblock som stöder huvudstativet. De sitter mellan kaross och chassi.
2

Ta av kylvätska radiator. Lossa vattenslangen från motorrummet. Alla bränsleledningar och slangar som skiljer chassit och kroppen kommer att behöva tas bort också. Efter att lossa bränsleslangen från bränsletanken och ledningarna broms från kroppen och chassit.
3

Fortsätt med borttagningen av styrstången, stötfångaren och eventuella linjer och ledningar som fortfarande är anslutna mellan kaross och chassi.
4

Ta hydraulisk domkraft och använda den på kroppen. Se till att jack kroppen och inte chassit. Kroppen bör kapade 7 inches bort från chassit. När du gör detta, var noga med att använda stödbenet. Du vill inte stöds jack att kollapsa och skada någon arbetar under.
5

Extrahera alla bultar som finns i stöden. Du kommer att behöva lyfta mattan att se till att alla skruvar har tagits bort eller ta bort flera av dem.
6

nu att alla skruvar har tagits bort, kan du ta bort stödblocken och installera den nya liften blocken. När du har installerat den nya liften block, sänk domkraften tills kroppen fäster blocken.
7

Anslut och dra åt de nya bultarna. Nötterna måste vara säker och tät.
8

Sätt kylvätska radiator tillbaka in med det nya omlokalisering fästet som följde med satsen.
9

med slangen förlängning, installera om bränsle och bromsledningarna. Installera den nya styrstång. Sätt sedan tillbaka stötfångaren med flytten adaptern som medföljde satsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124075.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.