Hur återställa en Bilens lack

Alla lacker försvagas och försämras med tiden och tyvärr innebär detta billack också. Oxidationsprocessen orsakar måla försämring , och ultraviolett ljus , föroreningar och även fågelspillning förvärra processen . Lyckligtvis finns det några saker du kan göra för att hjälpa till att återställa lacken på din bil . Instruktioner
1

Tvätta bilen noga innan du gör något annat . Du kan även använda ett allrengöringsmedel diskmedel för att avlägsna alla spår av smuts , pollen och annat skräp från din bil .
2

Slipa bort det översta lagret av oxiderat färgen från bilen . För att göra detta , skaffa en pad skum Compounding och börja sårskorpa bilen . Denna process kan lämna en ytdis , men detta är normalt .
3

Polera bilen för att ta bort dis och att upprätthålla en blank yta . Se till att använda en mild polish och tillämpa den med en cirkulär polermaskin . Vitt skum polerrondeller brukar resultera i den mest glans .
4

Avsluta bilen för att skydda dess yta . Du kan göra detta med en omloppstid polermaskin eller för hand . Om du använder en omloppstid polermaskin , börja på en låg hastighet och gradvis bygga . Arbete 18 - till 24 - tums områden så att du kan hålla koll på dina framsteg Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124072.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.