Hur man målar ett Bilinteriör

När det är dags att uppdatera interiören i din bil ett billigt alternativ är att måla instrumentbrädan, dörrpaneler och andra plast eller områden vinyl. Måla strecket på din bil kommer att pågå i år och med lite fantasi, kan du stänga av tillverkare bla till vördnad. Saker du behöver
Handdukar Tvål
eller trasor
Primer
Paint
Klarlack
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla vreden, rattar, switchar, knappar och trim. Tvätta alla delar du vill måla ordentligt i varmt tvålvatten. Skölj varje bit i rent vatten och torka. Använd en hårtork på områden som är svåra att nå. Använd en fuktig trasa för alla elektroniska delar är noga med att inte få vatten i fodralet.
2

Rengör instrumentbrädan och andra områden du ska måla med tvålvatten. Om du har använt interiör lysande produkter på dessa områden, måste du spendera extra tid att få bort det. Använd en handduk eller trasa med rent vatten för att få någon tvål rester av. Torka streck med en handduk och fön.
3

Tape något som du inte vill få måla på, uppmärksamma på fönster och instrument. Regelbunden blå målare tejp fungerar bra för detta projekt.
4

Använd primer på instrumentbrädan och andra delar för att ge färgen en yta att fästa alltför. Primern ska appliceras med tillverkarens instruktioner och fick helt torr.
5

Måla bilen streck och andra delar med en färg avsedd för plast eller vinyl. Låt färgen torka, med rutorna nere i 24 timmar så att färgen inte kommer att chip eller spricka. Du kan använda en klarlack om så önskas för att lägga glans och skydda färgen.
6

Montera de delar du bort försiktigt så att inte chip färgen. Testa några kontroller för att säkerställa att de fungerar korrekt.
7

Skydda din bil streck från solen med hjälp av en blockerare fönster sol och din färg kommer att pågå i flera år.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124054.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.