Hur Lube fastrostade delar

Om du någonsin har haft att utföra arbete på din bil , du vet att rosta ofta utvecklar , särskilt om du bor i ett område där det snöar på vintern . När rost bildas runt en mutter eller bult , fryser det och blir svåra att avlägsna. Smörj dessa delar ordentligt hjälper till att lossa fastrostade delar och minska arbetstiden . Instruktioner
1

använda inträngande olja om du behöver arbeta på fastrostade delar , såsom stötdämpare fäste . Squirt det frikostigt med penetrerande olja , som WD - 40 ™ . Lube de övre och undre fästelement. Använd denna produkt på något rostiga del som är frysta eller rostiga .
2

vänta några dagar innan du tar bort stötar . Oljan behöver tid att tränga in och lossa bultarna och muttrarna .
3

Använd Mighty VS7 Penetrating Oil ™ . Detta är ytterligare ett penetrerande smörjmedel utformade för att lossa frysta fästen och bultar . Det utgör också en skyddsfilm för att förhindra rostbildning . Spray Mighty VS7 Penetrerande olja på rostiga området eller en del som du behöver tjänsten .
4

Håll en burk av All - Purpose 4 - Way ™ i garaget hela tiden . Ingenjörer formulerade denna produkt för att smörja och tränger rost och att lossa och skydda delar . Tillämpa den på bilens delar , motor , frysta muttrar och bultar , liksom på verktyg . Spraya det på den rostiga delen , vänta några minuter , sedan gå vidare för att ta bort rost delen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124052.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.