Hur att justera ett Lastvagnars fästbultar

Att veta hur man gör din egen bil underhåll är en viktig, kostnadsbesparande skicklighet. Återanpassa lastbil bultar, som fixar din front inriktning, är inte en vanlig underhållsbehov, men är viktigt att veta för att spara tid, pengar och huvudvärk av att ta din lastbil till en mekaniker. Instruktioner
1

Samla de objekt som du behöver för att justera skruvarna för din övre och undre kulleder. Detta bör omfatta en hylsnyckel med en 21mm hylsa och en skiftnyckel. Om du är orolig för dina händer blir smutsiga eller fet, bära några latexhandskar för att skydda dem.
2

Leta kontroll arm bultar och lägg din hylsnyckel med 21mm socket bifogas i detta område. Nästa, lokalisera två varumärken som du kommer att använda för att justera den främre delen av bilen. Ett märke ska vara på fordonets ram, den andra på kammarens bulten.
3

Använd hylsnyckel och uttag för att dra ner på fastsättning, eller behålla, mutter av kontroll armmontering . Samtidigt, använd skiftnyckel för att anpassa din prägel på kammarens bulten och märket på fordonets ram. Om du har svårt att hitta dessa märken, konsultera bilens reparations handbok för information.
4

Dra åt bultarna för hand när betygen är uppradade. Då dubbelkolla att åtstramning inte flytta märkena ur läge, om de gjorde omgruppera. Om inte, sluta dra åt bultarna med en skiftnyckel. Kontrollera bilens reparationshandbok att kontrollera vridmoment specifikationer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124046.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.