Hur hittar Main Batterisäkring i bilen

Om du hittar dig själv att inte kunna starta bilen, då du kan ha ett problem med din huvudsakliga batterisäkring. Efter att du har uteslutit eventuella problem med din generator, ta dig bilbatteri. Om batteriets kontakter är rena och att du har gjort något för att tömma batteriet, sedan hitta och kontrollera din huvudsakliga batterisäkring. Saker du behöver
Bruksanvisning
Skruvmejsel
Gummihandskar
Visa fler instruktioner
1

Hitta din instruktionsbok. Den bästa källan för att hitta huvudbatteriet säkringen är i din instruktionsbok. Titta i innehållsförteckningen eller indexet för att korrekt lokalisera säkringsdosan.
2

Öppna huven på din bil. Se till att din bil är i parkeringsläge, är nödbromsen upp, och att du är på en säker plats. Innan poppa huven sätta ett par gummihandskar på. Fäst sedan huva med huva prop. Kom ihåg att säkerheten alltid kommer först.
3

Leta efter säkringsdosan under din huv. Alla bilar är olika och placeringen av säkringslådan varierar. Dock är de flesta av de delar under din huv märkt eller lätt att hitta i din instruktionsbok.
4

Gå över diagrammet. När du har hittat utseendet säkringsdosa på skriften på locket till säkringsboxen. De flesta säkringsdosor har en tydligt märkt diagram som gör att du vet vad säkringar under locket. Det kommer att finnas en etikett som lyder "batteri" som har ett antal associerade med det. Numret representerar ampere i säkringen. Numret är vad du ska leta efter när du öppnar säkringsdosan.
5

Öppna säkringsdosan med en skruvmejsel. Jämför diagrammet säkringsdosan till den faktiska layouten inuti lådan. Säkringsdosan bör läggas ut precis som på bilden på locket. Varje säkring har ett nummer tryckt på toppen av det. Leta reda på en som är associerad till batteriet och du kommer att ha framgång ligger huvudbatteriet säkringen till din bil.
6

Ändra huvudbatteriet säkringen om det har blåst för att få bilen tillbaka på vägen igen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124039.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.