Hur fixar Vindruta Underlåtenhet Wiper Arm

Vindrutetorkare vapen misslyckas oftast på grund av en lös mutter eller rostiga och slitna delar. Fastställande detta beror på hur torkararmen fäster vid fordonet. Fastställande misslyckande torkararmen är oftast så enkelt som dra åt en mutter eller ersätta en utsliten eller rostiga delar. Saker du behöver
Vindrutetorkare
låstängerna
Skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

Få i bilen och vrid vindrutetorkarna på. Tillkännagivande om båda vindrutetorkarna flytta, inte flytta på alla eller om man rör sig långsammare än den andra. Bestäm om torkaren går lite eller inte alls. Vissa rörelser kan indikera muttern som ansluter torkaren är lös när ingen rörelse alls kan betyda en del är faktiskt trasig eller rostiga.
2

Undersök torkararmen och dess anslutning till fordonet. Ta bort torkararmen om nödvändigt att undersöka dess anslutning till fordonet. Dra alla nödvändiga delar med låstängerna eller en skiftnyckel och vrid vindrutetorkarna på igen för att se om det löser problemet.
3

Kontrollera skicket på torkarbladen. Om torkararmarna rör sig bra men du fortfarande inte kan se, kan du behöva byta torkarbladen.
4

Överväga att ta bilen till en professionell om åtdragning av muttern eller byta slitna delar spelar 't göra susen. De kanske måste byta ut motorn eller installera en ny torkararmen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124032.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.