Hur man laddar en 8 - volts batteri

Bara för att din traktor fungerar på en 8 - volts batteri betyder inte att du måste skura staden att hitta en helt ny en varannan vecka . Istället , ta dig tid att lära sig att ladda batteriet för att förlänga dess användning , och sedan köpa en batteriladdare på din lokala traktor butik, jordbruk genomföra butik eller online . Instruktioner
1

Se till 8 - volts batteriladdare är i avstängt läge innan du använder den . Anslut laddaren till ett DC- strömkälla eller vägguttag . Anslut laddaren till batteriet med krokodilklämmor anslutna till laddaren . De flesta 8 - volts batteriladdare har också en cigarettändaradapter alternativ för laddning en 8 - volts batteri i din bil . Om du använder denna metod , måste du ladda batteriet med bilen igång .
2

Slå på laddaren . Titta indikatorlamporna för att kontrollera att enheten fungerar korrekt. Läs instruktionerna som medföljde särskild enhet för att förstå vad de indikatorlamporna .
3

Kör laddaren tills den växlar till företagsinteckning läget , eller tills laddaren produktionen sjunker under 0,1 amp. Det bör ta ca 6 till 8 timmar att ladda din 8 - volts batteri .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124029.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.