Hur vill bifoga en Battery Cut-Off Switch

En batteri döda eller cut-off switch kan vara en billig och effektiv stöldskydd. Genom att installera en kill switch, kommer du inaktiverar effektivt alla elektroniska inslag på bilen. Ingenting som kräver elektrisk ström kommer att fungera. Det enda sättet att starta fordonet skulle vara att veta var strömbrytaren är placerad och fysiskt göra övergången nära. Instruktioner
1

Köp en mekanisk strömbrytare betyget för den effekt som krävs av bilens batteri och andra system. Placera en switch som är rankade enligt-i kretsen kommer helt enkelt att blåsa omkopplaren när den är stängd och bilen är igång. Om brytaren misslyckas, antingen det kommer att misslyckas i det öppna läget som skulle döda omedelbart av strömmen, eller det kommer att misslyckas i det stängda läget har inga omedelbara symptom, men skulle tillåta strömmen att flyta till alla system hela tiden.
Sida 2

Lokalisera fordonets batteri. Koppla den positiva och negativa polen kablar från batteriet. Detta är en bra tid att se till att polerna är rena och fylla batteriet vätskenivå.
3

Ta bort batterikontakten från den positiva kabeln och sätt din switch mellan änden av kabeln och batteripolen. Se till att kablarna så att anslutningen görs när strömbrytaren är i läge ON och att anslutningen bryts när strömbrytaren är i avstängt läge.
4

Montera omkopplaren på ett ställe där du kan ändra sin ståndpunkt från öppen till stängd utan att någon märker dig. Det kommer inte att förhindra stöld om tjuven kan se dig aktivera brytaren.
5

Var försiktig vid arbete med elektricitet. Följ ordentlig säkerhet för att undvika allvarliga skador på både människor och egendom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124026.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.