Hur du justerar Polaris ATV Ventiler

Hålla din Polaris ATV i toppform innebär att du måste göra en del underhåll på motorn. En av dessa uppgifter är att justera ventilerna på Polaris ATV. Dessa tips hjälper dig att hålla din ATV kör för en lång tid. Saker du behöver
Socket skiftnyckel och uttag (måste vara metriska) katalog Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Håll reda på öppettiderna på din Polaris ATV. Du ser i servicehandboken att det anges att dina ventiler ska servas var 100: e timme. Det är nödvändigt att inspektera dina ventiler på dessa rekommenderade intervall för att säkerställa att din Polaris ATV fortsätter att köra effektivt.
2

Dra sidopanelen från Polaris ATV så att du kan komma åt ventilerna. Ställ den åt sidan där det kan förbli ren och ur vägen.
3

Lossa de nio 8 millimeter bultar som håller fast ventilkåpan hjälp av ditt primat. En hylsnyckel fungerar bra. Kontrollera att du har rätt storlek uttaget som kommer att matcha storleken på bultarna. Uttagen måste vara mätt i millimeter och inte tum.
4

Byt packningen för ventilkåpan när du är klar justera ventilerna för Polaris ATV, eftersom, oftare än inte, det kommer att riva.
5

Titta på de fyra ventiler för Polaris ATV och deras motsvarande skadereglerare.
6

Kontrollera att ventilerna i Polaris ATV är varje justeras vid 6000:e s avslut. Du kan göra justeringen på skruven armen med en skruvmejsel. Om ventilerna är för hårt, inte fungerar de inte korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124010.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.