Hur man installerar bromsar på en bil

Om din bil inte har bra bromsar, det kommer inte att sluta väl. Installera nya bromsar på bilarna innebär byte av bromsbelägg inuti hjulet rotorer som trycker på hjulet för att sakta ner. Saker du behöver
Tire Iron
Rachet skiftnyckel
Visa fler instruktioner
1

bort däcket från bilen. Skruva alla Lugnuts och hjulet lossnar. Använd rätt järn storlek på däcket för att undvika att strippa muttrarna och se till att hänga på dem alla att byta senare.
2

Komprimera bromsoket s kolv så en ny tjockare bromskloss passar. Sätt i en skruvmejsel mellan bromskloss och rotor (inte direkt på kolven) och tillämpa smidig tryck kolven tills den bottnar.
3

Koppla bort bromsoket. Lossa bulten med rätt nyckel för dess storlek och tjocklek ska glida av. Vila bromsok där den inte kommer att hänga med slangen så att du inte skadar slangen.
4

bort de gamla bromsbeläggen. Haka loss fjädrarna och vicka dynorna på sin plats. Häng på fjädrarna och vägleda shims, eftersom de nya bromsbelägg sannolikt inte kommer att komma med sina egna.
5

Förbered rotorn för att installera alla delar. Ren rost och korrosion av guiden shim sittpinnar med ett platt verktyg. Smörj tjocklek överallt den ansluter till rotorn med ett silikonbaserat glidmedel.
6

Montera de nya bromsbeläggen, skjuta dem i styrningen shims och sätta fjädrarna igen. Dynorna med Slitagemarkeringarna ska vara på insidan av rotorn.
7

Montera bromsoket på plats, säkra stöveln i låsringen och sätt tillbaka bultarna utan att vrida slangen. Sätt tillbaka hjulet på rotorn bultarna och ersätta Lugnuts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124006.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.