Hur man fixar en läcka Motorkylvätska

Bilens kylsystem består av olika komponenter. Vattenpumpen, axeltätning, radiator, kärnor värmare, pluggar frysa, slangar och själva motorn är områden där läckage kan uppstå. Den lösning för att fästa en läcka beror på var den är belägen. Läs vidare för att lära sig hur man fixar en läcka kylvätska. Instruktioner
1

Lokalisera läckan. Detta kan vara svårt, så ta din tid. Vissa läckor, såsom de i frysen pluggar, är bakom motorfästet eller andra komponenter. Du kan behöva inspektera bilen underifrån för att upptäcka denna typ av läckage.
2

Köp en anti-läckage produkt och lägga till kylmediet att fixa små kylare läcker. Du kan hitta denna produkt på någon bilverkstad för runt $ 10. Det är effektivt i 80 procent av mindre läckage.
3

lapp en liten radiator läcka genom lödning eller med en hög temperatur epoxi. Detta är en annan lösning för att fixa en liten läcka. Andra alternativ är att ha det fixat till en specialaffär eller helt enkelt för att ersätta den. Om värmeelementet läcker, är ersättning det bästa valet.
4

Fixa några spruckna, busted eller läckande slangar genom att ersätta dem. Helt enkelt ta bort båda klämmorna på slangen, dra av slangen och ersätta det med ett nytt. Se till att sätta klippen igen.
5

Ta en sprucken reservoar, rengör och torka upp det. Applicera rörmokare goop, vilket är en typ av lim, och installera om den. Om byte är nödvändigt, se till att du drar slangarna rätt från kylaren till behållaren. Dessutom är det viktigt att de är fria från veck så att kylvätskan kan flöda fritt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124004.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.