Hur Blanda spackel för att reparera Chips Billack

Om små stenar och vädret har knackat marker ur målgång i din bil, kanske du behöver inte ta det till en dyr body shop. Små marker i lacken kan repareras av dig. Ett sätt att reparera billack är med spackel. Läs vidare för att lära sig att blanda spackel för att reparera chips billack. Saker du behöver
Pencil Sandpapper hotell med oanvända Eraser Review Blandning palett
Mixing Tool Review Body filler
Alkohol
Rag
Visa fler instruktioner

1

Använd en spackel för områden som du kan fånga din nagel. Du kan använda den för större marker och djupa repor när bättringsfärg är inte tillräckligt för att skapa en jämn yta.
2

Inspektera området att göra vissa att det finns ingen rost och sondera det att hitta om områden runt chipet är lösa och behöver tas bort.
3

Fäst en liten bit sandpapper till en oanvänd suddgummi till grov upp området. Rengör området av med alkohol för att avlägsna rester.
4

Välj en fin spackel. Det finns många typer. Prova en som är gjord av talk och polyester.
5

Sätt en liten mängd på en blandning gommen. Det kommer inte ta mycket för att fylla ett litet chip.
6

Lägg katalysatorn till filler. Mindre är mer i fallet med katalysatorn. Du behöver inte lägga till mycket för att få jobbet gjort. Följ tillverkarens anvisningar på fyllmedel för bästa resultat.
7

Blanda spackel och katalysatorn ordentligt med en kniv, ett ensidigt rakblad eller paddeln som kan vara i satsen. Skrapa kanten av bladet över paletten och dra de två tillsammans. Fortsätt med detta till den lilla mängd katalysator är helt blandad. Lämna inga strimmor. Om du reparerar billack med spackel, är en grundlig mix viktigt för en stark reparation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/124000.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.