Hur man Välj Fluid Car Brake

Bromsvätska finns i tre kvaliteter: DOT 3 , DOT 4 eller DOT 5 . Plocka rätt vätska bilen bromsen är nödvändigt . Den felaktiga bromsvätskan kan orsaka förlust av trycket i bromssystemet på grund av läckage eller skador på bromssystemet . Vissa experter rekommenderar byte bromsvätska vartannat år eller 30.000 miles under normal bromsning. Detta beror på att bromsvätska försämras med tiden på grund av normal kondensation. Instruktioner
1

Kolla din instruktionsbok för att hitta den rekommenderad kvalitet för din fabriksinstallerade bromssystem . Vissa bruksanvisningar kommer att rekommendera ett visst märke av bromsvätska . Detta är helt enkelt en rekommendation .
2

Leta efter någon omnämnande av tillsatser i din instruktionsbok . Vissa bromsvätskor har extra tillsatser som endast lämpar sig för användning i vissa bilar . Addera 3

Skriv ner den information du lärt dig från din instruktionsbok så att du inte kommer att glömma det medan du är i lagra titta på bromsvätska . Du kan ta med din instruktionsbok i butiken med dig .
4

Läs etiketten på bilen bromsvätska flaskan noga för att vara säker på att det är rätt kvalitet . Om det finns tillsatser , vara säker på att tillsatserna är lämplig för din bil .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123995.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.