Hur man tar bort en tändkabeln

Tändstift trådar är den tråd som huset en känga på slutet förbinder tändstiftet till distributören eller spolen , beroende på din bil . Ta bort tändkabeln är ett viktigt steg vid rengöring , byte eller på annat sätt arbetar med tändstiften . Dessa steg visar hur du tar bort en tändkabeln . Instruktioner
1

Koppla bort kabeln från ena tändstift i taget för att undvika förvirring och blanda upp trådarna , som måste anslutas till särskilda tändstift för att fungera korrekt .
< Br > 2

Dra ordentligt , jiggling något på stöveln i slutet av tändkabeln . Det bör lossna lätt om det inte finns någon korrosion . Om skon inte kommer igång av tändstiftet , överväga att använda en Spark Avdragare Plug Wire . Dessa kan hittas på någon Biltema .
3

Använd tryckluft för att blåsa rensa området runt tändstiftet och i slutet av bagageutrymmet . Detta kommer att ta bort eventuell smuts och korrosion . Det kommer också att inte skräp ska komma in i förbränningskammaren .
4

Rengör ledningar och boot med Armor All eller annan renare säkert för gummi och vinyl . Spray utanför boot med Armor All Protectant att hålla skräp och korrosion samlas på stöveln .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123985.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.