Hur Inspektera Skjutmått Bil Broms

Bromsok är en hydro mekanisk energi omvandlare , även känd som en integrerad del av ditt bromssystem och bör kontrolleras varje gång dina bromsar är servad . De bör också kontrolleras varje halvår eller enligt den tidsram i bilens underhållsmanual . Instruktioner
1

Leta bromsoken på din bil . De är synliga när du tar bort hjulen . Det är ett litet fönster i dem som gör att du kan se skicket på bromsbeläggen , som om den inte förändras vid behov kan leda till omfattande skador på hela bromssystemet .
2

Kontrollera fyrkantig klippa försegling anordnad på cylindern som är placerad på baksidan av bromsen hölje. Detta är den enda tätningen som håller bromsvätska , så om det äventyras , måste den bytas ut omedelbart . Titta efter sprickor , läckor eller andra tecken på slitage . Addera 3

Inspektera bromsoket för läckage genom att köra fingrarna över bottnen på baksidan av det . Om du kommer upp med något vått , det läcker inte . Om det finns fukt , är det troligt att bromsvätska läcker .
4

Flytta till den hydrauliska område där bromsslangar plug in för att leta efter rost och att banjokopplingar är i gott skick . Slutligen , titta på monteringsnitarna tittar för korrosion eller blå - ning , som båda skulle indikera extrem värme .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123983.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.