Hur vill kolla främre differential Fluid

Differential fluid är en viktig komponent för en väl fungerande av ditt fordon och som med alla andra vätskor , är det viktigt att kontrollera och ändra differential vätska ofta . Detta brukar rekommenderas var 6 månader eller 75.000 miles . Läs fordonets handbok för en mer specifik tidsram . Instruktioner
1

Pop huven och placera den håller stången i ett säkert läge så att huven inte kommer att röra sig eller falla när du är under det . Om du är en större person , kanske du vill vinkla kåpan vid 90 grader för att möjliggöra bättre tillgång .
2

Lokalisera den lilla genomföringen med pop stången bakom den och dra den pop staven ut . Ta den lilla pluggen , satte pop stången i samma skåra den kom från , bara bakåt , och fäst i det lilla hålet . Huven ska nu vara i 90 graders vinkel för bättre åtkomst .
3

Hitta den främre pinnen differential dopp . Det ska placeras precis nedanför luftrenaren rutan och bör ha en gul spets . Dra mätstickan ut och torka av den med en ren trasa . Doppa mätstickan tillbaka till differentiella vätskan och dra tillbaka ut . Detta kommer att ge dig en mer exakt avläsning .
4

Studera de två linjerna på oljestickan . Om din vätskenivån ligger under nedersta raden , måste du lägga till differential vätska . Om det är på den översta raden eller mellan de två raderna , är din vätskenivån på den rekommenderade nivån . Sätt tillbaka mätstickan .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123981.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.