Hur Återanslut Terminaler bilbatteri

Uttagen på ditt bilbatteri är en viktig komponent för funktionen och livslängden på din motor. Säkerställa batteripolerna är ordentligt anslutna hjälper din motor att köra mer effektivt och förlänger batteriets livslängd. Dessa steg beskrivs hur du återansluta terminalerna bilbatteri. Saker du behöver
Latexhandskar
WD-40
Stålborste
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att nycklarna är ute av tändningen och tändningen inte är i startläge. Använd handskar, eftersom detta inte bara kommer att skydda dina händer, men kommer också att hålla oljorna på händerna från att få på batteripolerna.
2

Rengör båda terminalerna med WD-40 och en stålborste för att avlägsna eventuella korrosion. Torka med en ren trasa för att avlägsna överskott av WD-40 och löst korrosion. Ändra dina handskar, eftersom de kan förlora korrosion rester på dem.
3

Fäst pluspolen först såsom anges med ett plustecken eller ett "x". Använd en skiftnyckel för att dra åt skruven på sidan av terminalen. Var noga med att inte dra åt för mycket. Dra åt tills nyckeln inte kan vända något mer, men inte längre. Ledningen på terminalen är mjuk och kunde bryta.
4

Upprepa Steg 3 till minuspolen. När säker, satte nyckeln i tändningslåset och vrid. Om det inte startar, måste du fortsätta felsökningen eller kontrollera ditt arbete.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/do-yourself-car-maintenance/123980.html

Previous:
Next:

Do It Yourself Bilunderhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.