Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur får hård Stuck-On Dirt Off Your Car

Fordon färg utsätts för många hårda faktorer, såsom smuts, tjära, vägsalt, fågelspillning, bromsdamm och andra vanliga föroreningar. Om de lämnas därhän, kan dessa föroreningar skada bilens färg, för att inte tala orsakar en ful utseende. I många fall kan ta bort fastnat-on smuts kräver speciella fordon beskriver produkter och tekniker för att undvika permanenta skador på lacken när konventionella tvätt metoder visar sig ineffektiva. Saker du behöver
plast frys eller plastpåse
Quality bilschampo
Automotive detalj lera kit med smör smörjmedel
kniv
Mikrofibertrasor eller cheesecloths
Visa fler instruktioner

1

Parkera bilen på en skuggig plats, borta från direkt solljus. Välj en dag att tvätta bilen när temperaturen är relativt mild, om möjligt.
2

Placera frysen eller plastpåse över handen. Kör handen över bilens färg att upptäcka inbäddade partiklar och notera de områden där färgen ser ojämn. Plastpåsen gör att du kan upptäcka föroreningar som inte lätt kan ses.
3

Tvätta utomhusfärg av fordonet enligt de anvisningar som medföljer bilschampo. Torka fordonet med flera mikrofiber eller cheesecloths, undvik att använda vanliga hushållspapper för att torka bilen, eftersom det kan repa bilens färg
4

Skär fordonsindustrin detalj leran i flera hand-size sektioner. . Detta kommer att minimera risken för att förstöra hela blocket om leran tappas på marken eller kommer i kontakt med en oljig substans.
5

Applicera leran smörjmedel till en 2-fots fyrkant där de uppstoppad på ämnen bosatta. Palm leran i handen och skjut produkten över den smorda området av färgen, med användning av en fram-och återgående rörelse, tills smutsen avlägsnas. Upprepa ytan smörjning och smuts avlägsnande av de återstående delarna av färg, om det behövs.
6

Vänd leran över när produkten inte plocka upp smuts. När båda sidorna av lera ytan blir smutsiga partiklar, veck och knåda leran för att exponera en ren yta eller använda ett färskt bit lera.
7

Skölj av smörjmedlet och torka bilens färg när du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123832.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.