Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man tar bort gröna lack Från Förgasar delar

En förgasare är en viktig del av äldre bilar som inte har bränslespridare. Förgasaren ser till att motorn får rätt blandning av luft och bensin så det fungerar mer effektivt. Förgasaren är utsatt för extrem värme tillsammans med bensin så det genomgår en hel del slitage som följd. En grön lack ackumuleras ofta på förgasaren över tiden och det kan hindra ett korrekt bränsle blandning. Ta bort den gröna lacken från förgasardelar hjälper enheten fungerar ordentligt och samtidigt förvalta sitt utseende. Saker du behöver
ren trasa
Förgasare Cleaner Review Skyddshandskar och skyddsglasögon
Nylon skurborste
Tandborste
Visa fler instruktioner
1

Ta ut förgasaren och demontera den. Metoden för detta varierar beroende på vilken typ av motor och typen och specifika modellen av förgasaren i sig. Kontrollera din instruktionsbok eller få det professionellt tas isär.
2

Håll en ren trasa trasa mot toppen av en flaska förgasare renare och dricks flaskan så att vätskan tränger in i tyget. Använd skyddshandskar och skyddsglasögon eftersom dammsugaren är brandfarlig, frätande och har en stark lukt. Ventilera rummet så mycket som möjligt när man arbetar med det.
3

Torka förgasardelar kraftigt med trasa för att tillämpa renare till metallen. Undvik de icke-metalliska delar i förgasaren, eftersom de inte skulle ha fernissa på dem ändå och renare är mer benägna att skada dem.
4

Scrub på några envisa gröna fläckar på metallen med en nylon skurborste. Stålull eller borstar metall är mer benägna att repa förgasardelar. Använd en tandborste för att komma in i små sprickor och svåråtkomliga områden.
5

Skölj bitarna i vanligt vatten och sedan torka dem med en ren handduk.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123831.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.