Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man tar bort lättare repor Med en Power Buffer

Repor på din bil ta bort från skönheten i färgen. Lyckligtvis har de flesta lätta repor komma ut med lite arbete. De flesta fordon måla jobb inkluderar en klarlack som täcker färgen. Lätta repor penetrera vanligtvis genom klarlacken, men inte nödvändigtvis i färgen av fordonet. Ta bort lättare repor med en effekt buffert är allmänt samma som vaxning bilen med bufferten. Scratch området kräver vissa förberedelser för att säkerställa bort repan helt och blanda det område med den omgivande färgen. Saker du behöver
Tvålvatten (flytande diskmedel och vatten) katalog Rags
Handdukar
skokräm
Sprayflaska
2000-grit vått /torrt sandpapper
Gummi slipning blockera
putsdyna
Ström buffert
Polersvamp
Visa fler instruktioner
1

Tvätta området för scratch med tvålvatten. Undvik att använda en kommersiell tvål biltvätt med vax tillsatser. Skölj området noggrant och torka med en handduk. Detta tar bort alla små partiklar av smuts som kan finnas i repan.
2

Applicera skokräm i en annan färg än kroppen färgen med applikatorn i burken. Detta hjälper till att identifiera hela scratch. Torka av överskottet skokräm bort från scratch med en ren trasa.
3

Fyll en ren sprayflaska med vatten. Vira en bit av 2000-grit vått /torrt sandpapper runt en gummi slipkloss. Spraya scratch området noggrant med vatten och spraya sandpapper med vatten. Gnid sandpapper över scratch med lätt tryck, och tillbaka i riktning mot repor. Lyft sandpapper från scratch ofta och spraya scratch med vatten. Detta hjälper till att hålla små partiklar av smuts från att komma in mellan sandpapper och skrapa. Fortsätt att slipa tills skokräm är borta.
4

Ansök fordonsindustrin gnugga förening direkt på scratch området. Bifoga en putsdyna till din makt buffert, och koppla in strömkabeln. Badda föreningen runt scratch området med putsdyna utan att slå på bufferten. Detta hjälper till att hålla föreningen från splattering hela när du startar bufferten.
5

Krama avtryckaren lätt på bufferten. Sprid föreningen runt scratch området med bufferten långsamt. Flytta sida till sida med bufferten i 2-meters längder. När föreningen sprids, driva bufferten i full fart.
6

Sweep bufferten sida till sida. När du har täckt scratch området, kör bufferten upp och ner, överlappar den föregående område. Fortsätt putsning tills föreningen diset är borta.
7

Avlägsna putsdyna från bufferten, och installera en polering pad. Kör polerplatta över scratch området tills glans kommer tillbaka. Tvätta bilen noga och skölj. Applicera ett lager av bil vax på hela bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123822.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.