Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur Neutralisera Salt på Metal

En av de vanligaste sätten att salt kommer i kontakt med metall är när bilar kör över behandlade vägar under vintern. I stora delar av USA varje år, spridda städer sand eller en blandning av salt och kemikalier på motorvägar och gator för att smälta is och snö. Dessa ansträngningar att skydda förare men inte nödvändigtvis deras bilar. Särskilt äldre bilar med metall stötfångare och utsatta metallramar kan lida betydande rostskador från salt. Lär dig att neutralisera effekterna av salt på din bil. Saker du behöver
Bil jack
Bil tvål
Shammy
Andningsmask
Bilvax
Wax Slang tätningsmedel hotell med spraymunstycke kvarstad eller biltvätt
Visa fler instruktioner
1

Förbered din bil för vintern under senhösten, särskilt om du bor i ett område av landet, såsom Pacific Northwest, mellanvästern, nordöstra eller syd, där is och snöstormar förekommer regelbundet .
2

Tvätta din bil med bil tvål och en shammy, med särskild uppmärksamhet på underredet. Applicera bilvax på hela ytan av bilen.
3

Använd en domkraft för att höja din bil om en fot från marken. Sätt på en ventilation mask och spraya vax tätningsmedel på underredet på din bil. . Fokusera din uppmärksamhet på bromsen och bränsleledningar, spraya dem med vax tätningsmedel för att skydda dem från korrosion orsakad av salt under vinterhalvåret
4

Tvätta bilen ofta under vintern - på en bil tvätta om så behövs. Applicera ett nytt lager vax på alla exponerade ytor och vax tätningsmedel underredet efter varje tvätt genom att palla upp bilen igen, gryende respirator mask och spraya vax tätningsmedel på underredet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123819.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.