Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man gör Crystal Rock Dofter

Crystal vagga dofter, eller kristall potpurri, är inte riktigt kristaller som namnet antyder. I själva verket är de härdade kristallina bitar av vax som har utrustats med potpurri dofter. Dessa potpurri korg alternativ fiffiga eftersom de kan anpassas för att vara i någon färg eller färgvariation för din heminredning system. Göra dina egna dofter kristall sten ger dig möjlighet att göra signatur dofter för varje tema. Att veta hur man gör potpurri kristall sten är inte svårt, och projektet kan avslutas i ditt hem kök. Saker du behöver
1 kopp bivax
1/2 dl stearinsyra Sida 2 qt. mikrovågsugn skål
1 msk. glimmerpigment pulver
1 oz. eteriska oljeblandningen
8 oz. glas blandning skål
Disponibel omrörning trollstavar
plastpipetter
Mold
Knife
Visa fler instruktioner
1

Sätt bivax och stearinsyra i mikrovågsugn -safe skål. Liksom resten av de saker som behövs i receptet, stearinsyra och bivax kan erhållas från hantverk och hobby butiker utbudet. Mikrovågsugn skålen på hög i fyra minuter. Detta kommer att smälta stearinsyra och bivax i en tunn, klar vätska.
2

Rör i glimmer mineral pigment pulver. Mica kommer i en mängd färger och vissa är skimrande, som lånar ut till en kristallin look. Välj någon nyans du gillar.
3

Skapa en blandning av eteriska oljor i den lilla blandning skålen. Använd en annan pipett för varje doft - 1/4 oz. vardera av lavendel, sandelträ, jasmin och bambu eterisk olja skapar en kvav och exotiska doft. Men, kan du experimentera med så många möjliga doft varianter som du vill.
4

Häll blandningen av doft olja i skålen med smält vax och stearinsyra. Rör om med en disponibel omrörning pinne ordentligt.
5

Häll parfymerat, färgat vax blandningen i en form som du väljer. En lätt smord rektangulär bakform av 9 inches med 9 inches är mer än tillräcklig för denna uppgift. Placera formen i frysen eller kylskåp i en timme.
6

Skjut hela härdade bit vax ut från formen. Texturen och utseende parfymerade vaxet kommer att vara skimrande tack vare härdning åtgärd tillhandahålls av stearinsyra. Placera hela parfymerade vaxet framför dig och hugga den med en vass kniv. Detta kommer att bryta vaxet sönder i små kantiga bitar -. Slags liknar opolerade ädelstenar Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123818.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.