Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man använder en Turtle Wax Black Box

Svart billack kan göra många fordon ser snygg och stilren. Dock kräver svart färg också tråkiga underhåll. Smuts, damm och vatten fläckar syns mot den fullständiga svart kontrast. Frekvent tvättning och hand torkning är nödvändig att underhålla bilens exteriör. The Turtle Wax Black Box kombinerar en speciellt framtagen svart-tonade förberedande produkt, vax och spray för att hjälpa till att ta fram det glans i din svarta bil. Black Box produkter kan återställa glans till nya och gamla finish likadana. Ansökan är en enkel process som använder en numrerad system för lätthet. Saker du behöver
2 mikro-fiber handdukar
Visa fler instruktioner
1

tvätta bilen med en icke-spotting biltvätt. För bästa resultat rekommenderar Turtle Wax användningen av deras Ice märke av tvättmedel.
2

Torka bilen torr med en luddfri trasa. Bilen måste vara helt torr för den svarta lådan innehållet till ordentligt hålla sig till bilen.
3

Applicera Pre-Wax Cleaner & Conditioner märkts i rutan som "Steg 1" till den medföljande applikatorn. Att arbeta i sektioner, gnugga applikatorn fram och tillbaka över ytan av fordonet. Låt Pre-Wax Cleaner & Conditioner torra till ett töcken.
4

Spray Black Spray Detailer på en hopvikt mikrofiberduk. Gnid trasan över hela ytan av fordonet med hjälp av en fram och tillbaka rörelse tills du har tagit bort diset.
5

Applicera Black Carnauba Blend Wax till applikatorn. Applicera vaxet till fordonet i sektioner med hjälp av en fram och tillbakagående rörelse. Återigen, låt torka till en dimma.
6

Mist en färsk mikrofiberduk med Black Spray Detailer. Buff ytan av fordonet till en hög, glänsande glans.
7

Tvätta händerna med tvål och varmt vatten efter användning för att förhindra hudirritation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123812.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.