Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur att rengöra en Underrede

Ta hand om din bil är lika viktigt som att borsta tänderna. Om du inte gör det, kommer det att brytas ned och skadas över tiden. En del av fordonsunderhåll att många människor tycker om att göra själva är att rengöra insidan och utsidan av din bil. Vid tvätt av fordonets utsida, människor glömmer ibland att rengöra bilens undersida, eller underredet. Smuts, salt, lera, fett och andra oönskade material kan hamna fastnat under bilen. Du vill ta bort allt detta gunk då och då för att hålla din underredet så rena som möjligt. Saker du behöver
trädgårdsslang
Spruta fastsättning
Visa fler instruktioner
1

bifoga en spruta munstycket till din trädgårdsslang, och slå på vattnet. Börjar på framsidan av fordonet, håll änden av slangen under bilen och spraya uppåt. Använd den högsta vattentryck möjligt att ta bort skräp från underredet.
2

Arbeta dig till baksidan av fordonet, sprutning underredet med sprutan. Se till att du når under fordonet nog att bespruta hela underredet med vatten.
3

Spraya vatten i sprickor och springor, som skräp och smuts kan enkelt bygga upp inom dessa områden.

4

Finish på fendrar och hjul och stänga av slangen. Om du inte är nöjd med resultatet, ta bilen till en automatisk biltvätt. Biltvättar har särskilda sprutor som är utformade för att rengöra underredet av fordon.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123810.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.