Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man dödar alger på en biltvätt

Alger växer i fuktiga och fuktiga miljöer. De mörka korridorer och väta för biltvättar är främsta alger-odlingsområden. Alger avger ofta oönskade lukter, och orsakar jorderosion kring byggnaderna och naturlig vegetation. Algtillväxt skjuter ut inhemska växtarter. Den presenterar en säkerhetsrisk i biltvätten, eftersom algtillväxt på marken är hal. Kombinera hala alger och våta förhållanden, och arbetsskador har en potentiell ökning. Saker du behöver
fosfatfria tvättmedel och rengöringsmedel
Wash skopor till Diskbänkar
Visa fler instruktioner
1

Fyll tvätt mekanismer med fosfatfria tvättmedel och rengöringsmedel. Töm allt avloppsvatten ner sänkor som dränerar till säkerhets-certifierade septisk-och utlakning.
2

Fyll en sprayflaska med åtta-delar vatten och två delar blekmedel. Spraya algerna att döda befintliga tillväxt. Spraya endast efter timmar och - när biltvätt grindarna är stängda - för att förhindra djuren från att komma in i den bleka vattnet. Skrapa de döda algerna från marken eller byggnaderna.
3

Position fläktar eller vapen värme bredvid våta, alger-tillväxtorter. Torka algerna och skrapa marken eller byggnaderna när torrt. Skölj ytan med blekmedel vatten.
4

Kontrollera varje vecka för att se om nya algtillväxt sker. Spray ny tillväxt med blekmedel, och torka bort innan det utvecklas till stora fläckar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123809.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.