Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur att rengöra utsidan av en Camper Trailer

Camper trailers är mångsidiga och bekväma stallar, men exponering för väder och vind, dammpartiklar, vägsmuts, atmosfäriska kemikalier och träd sav kan orsaka husbil trailer exteriören ska visas jolleseglare och försummade. Surface förorenar orsakar camparesläpet yttre ytor att så småningom försämras. Regelbundet rengöring av husbil trailer exteriör tillåter dem att hålla längre och förhindrar kostsamma reparationer. Tvätta utsidan av camparesläp också bibehåller sin estetik. Rengör utsidan av en sommarlägret släpvagn med vissa lösningar och tekniker. Saker du behöver
trädgårdsslang
Ladder
flytande biltvätt tvål
Clean plasthink Sida 2 lammull tvätta vantar
Microfiber handdukar
Auto Glasrengöringsmedel handdukar
Papper
Visa fler instruktioner
1

Park husbilen trailern i en skuggad plats borta från direkt solljus. Låt sommarlägret utsida helt cool.
2

Spraya utsidan med vatten från en trädgårdsslang för att skölja bort lös smuts och skräp. Skölj taket först och arbeta nedåt. Stå på en stege för att spraya taket.
3

Mix flytande biltvätt tvål med vatten i en ren plasthink. Använd mängder av tvål och vatten rekommenderas av tvål tillverkaren
4

Tvätta husbil tak med tvållösning med en lammull tvätta mitt. Arbete i 3 x 3-fots sektioner. Skölj varje avsnitt med vatten från trädgårdsslangen omedelbart efter tvätt. Periodvis skölj kardan med färskt vatten för att förhindra att ansöka om ett nytt slipande partiklar till sommarlägret exteriör finish.
5

Torka taket med microfiber handdukar för att hindra vatten fläckar bildas.
6

Rengör sidorna och baksidan av husbil trailer med en annan lammull mitt. Följ samma reningsprocess som för taket. Fokusera på en sektion av sommarlägret på en gång.
7

Spraya sommarlägret fönster med auto fönsterputsmedel. Fokusera på ett fönster i taget. Torka glaset med rena pappershanddukar tills den är helt torr.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123805.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.