Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur att hålla min Underrede ren från Mud

Fordon är en investering som, precis som alla andra investeringar, måste skyddas. Lera och skräp kan verka obetydligt, men kan för mycket lera blir ett problem. Tjock lera kan fastna i hjulhusen och sippra in andra komponenter i fordonet. Även om det inte är möjligt att hålla ett fordon ren av lera vid alla tidpunkter, finns det några steg som kan göra att ta bort leran lättare och även hålla en del av skräp från att fastna på underredet. Saker du behöver
WD-40
högtryckstvätt
stänkskydd
avfettningslösning
Chassi coat black
Visa fler instruktioner
1

Lägg stänkskydd till fordonet. Mud vakter arbetar för att avleda skräp och smuts från bilens underrede. En lera vakt, eller stänkskydd, omdirigerar slam och lera till hjulet väl och bort från kroppen av bilen. Köp stänkskydd för fordon från alla Biltema.
2

Coat underredet med en vattenavvisande smörjmedel. Ett smörjmedel skapar ett tunt, filmy skikt på underredet. Om lera skulle få på underredet, kommer det att komma ut snabbt med hjälp av en slang, delvis på grund av de smörjande material som ingår i produkten.
3

Rengör underredet med en makt bricka. Stark Vattentrycket hjälper tjock eller caked på lera lossna med lite kraft. Makt brickor kan nå in i hjulhusen och kan rengöra däck och band underredet av lera och skräp.
4

Spraya ett avfettningsmedel på underredet. Använd avfettningsmedel om lera eller skräp är tjock och caked på och ingen makt bricka är tillgänglig. Låt lösningen förblir på i 30 minuter. Använd en trädgårdsslang att spruta ut lösningen och leran. Om ingen slang är tillgänglig, kör till en biltvätt bay och skölj.
5

Applicera ett chassi rost-prevention färg på underredet. Chassi måla är för användning på målade och omålade ytor. Den slick beläggningen hjälper stöta bort lera och skräp och håller underredet från rost. Detta är en permanent program, kolla med en leverantör innan den läggs till ditt fordon

. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123801.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.