Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man använder saltsyra för att rensa Wheels

Efter försök städmetod efter rengöring metod , du fortfarande inte kan ta bort rester , tjära eller kåda på bilens hjul . Saltsyra , en extremt stark och frätande syra , kan arbeta för att snabbt ta bort det som verkar omöjligt . På grund av dess frätande karaktär , bör den endast användas när det är absolut nödvändigt . Det är också viktigt att säkerställa all syra sköljs från hjulen när rengöringen är klar. Om någon är kvar på hjulen , kan det äta bort på metallen fälgar och eventuella beläggningar eller färg som används . Saker du behöver
Bucket
Vatten
saltsyra
Mjuk trasa
Slang
Visa fler instruktioner
1

Lägg 10 koppar varmt vatten till en hink . Lägg ett kopp saltsyra till vattnet. Tillsätt alltid vattnet först , följt av syra. Om syra tillsätts , följt av vatten , kan det leda till att vattnet till pop eller explodera uppåt , potentiellt få på dig .
2

Doppa en trasa i syran . Gnid in blandningen i hjulen .
3

Skölj saltsyra blandning från hjulen inom 60 sekunder för att torka av syra på det . Om den lämnas på hjul för långa tidsperioder , kan syran tär på metallen och avsluta . Om längre exponering behövs , upprepa processen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123799.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.