Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur får waterspots Off Fälgar

Efter tvättning ett fordon, har ett skyfall av regn eller efter din bils fälgar kommer i kontakt med vatten, är det möjligt att waterspots kan visas. Waterspots är svårt att ta bort om man inte har de rätta förutsättningarna och rengöring lösning att jobba med. Det är också möjligt att din lokala vattenkranen innehåller hårt vatten. Hårt vatten innehåller mineraler som kan etsa in i områden av ditt fordon. Rengöring av fälgar kräver endast en liten mängd av preparatet. Saker du behöver
vit vinäger
Destillerat Tandborste vatten
eller mjuk svamp
Kallt vatten
Torr, luddfri handduk
Visa fler instruktioner

1

Flytta din bil till en skuggig plats eller arbeta när temperaturen är svalare, som sent på eftermiddagen eller tidigt på morgonen. Varma temperaturer kommer att orsaka de våta fläckarna att dyka upp igen efter rengöring av fälgar.
2 vatten blandat med ättika skapar en rengöringslösning.

Blanda en del vinäger med en del destillerat vatten. Destillerat vatten är att föredra eftersom den inte innehåller så många mineraler som kranvatten. Mineraler kan tråka i färg och lämnar fläckar på fälgar.
3

Doppa en tandborste eller mjuk svamp i vatten /ättika lösning. Scrub fälgen för att avlägsna alla vatten fläckar och /eller oljor som kan vara närvarande på dina fälgar. Gnid försiktigt, försiktigt så att inte repa fälgar, speciellt om du använder en tandborste.
4

Dump eller spraya kallt vatten på fälgarna för att ta bort all olja och rengöringsmedel.

5

Torka fälgar med en torr, luddfri handduk -. företrädesvis mikrofiber eller microsuede

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123793.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.