Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Rubbing Vs . Polermedel

Även liknande användning, gnugga förening och polermedel inte utbytbara . Varje används för att korrigera olika problem bil finish. Bilägare bör förstå dessa skillnader för att göra det rätta valet för deras bilens behov . Polering Förening
förening

Polering är ett ämne som är milt slipmedel. Det används för att avlägsna föroreningar från färgen och kommer också att jämna ut färgen genom att avlägsna en liten mängd färg . Polermedel tar bort lättare repor i ytbehandlingen på en bil .
Rubbing Compound

Rubbing fungerar på ett liknande sätt som polervax , men är mer slipande . Detta innebär att gnugga föreningen kommer att ta bort mer färg och används för att jämna ut större repor och andra betydande skador på bilens målade ytan .
Tips för användning
< p > som polermedel är mindre slipande , bör det användas först för att korrigera problem med bilens finish. Om polermedel inte ger ett tillfredsställande resultat , kan den mer slipande Rubbing då användas . Polermedel kan behövas efter användning av gnugga förening för att jämna ut färgen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123790.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.