Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man tar bort en fördjupning Från lädersäten

fördjupningar i lädersäten bil är ett vanligt problem. Lådor, livsmedel, nycklar och även mobiltelefoner kan orsaka bucklor att visas i ytan av sätena. Dessa bucklor uppstår ofta på grund av lädret sträcker ut från trycket av objektet. Reparera dessa fördjupningar kretsar kring krymper lädret tillbaka till sin ursprungliga form med vatten. Saker du behöver
Vita handdukar
Tung, platt föremål Flighter Iron
Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Blöt en handduk i varmt vatten. Wring mesta av vattnet ut från handduk, sedan vika den i fyra delar och lägga den över buckla i lädret.
2

Placera en platt, tungt föremål över bindan. Låt trasan sitta på indraget i två timmar. Efter två timmar, ta bort handduken, värma i vattnet och upprepa processen. Upprepa denna process två gånger. Addera 3

Gnid en läder balsam i ytan på lädret för att förhindra att vattnet exponeringen från att torka ut lädret. Låt lädret sitta orörd i 24 timmar.
4

Inspektera lädret. Den buckla ska vara borta, eller åtminstone mindre. Om det inte är, kan du behöva använda mer värme.
5

Blöt en handduk i vatten. Vrid ur tillräckligt med vatten så att handduken är våt, men inte droppar. Fyll järn med vatten och vrid den till "Cotton" inställningen. Vrid strykjärnet till ånginställning.
6

Täck botten av järnet med handduken. Se till att ingen del av järnet själv vidrör lädret. Tryck spetsen på den täckta järn till buckla på lädret. Stryk ut bucklan genom handduken. Fukten i vattnet ska sippra in i lädret och tvingar fibrerna att ingå avtal. Detta tar bort buckla från lädret.
7

skick lädret omedelbart efter strykning att skydda ytan av lädret. Gnid läder balsam i lädret tills det inte längre kommer att absorbera balsam. Låt lädret sitta i 24 timmar innan du sätter dig i den sitsen igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123789.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.