Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man tar bort Auto Wax Från Speglar

Det finns flera alternativ för att ta bort automatisk vax från speglarna på bilen. Ta extrem försiktighet för att undvika skador på spegeln eller lacken på bilen. Täck några andra delar av bilen i närheten av speglarna för att förhindra skador från de produkter som används. Använd dessa produkter i ett väl ventilerat utrymme. För att förhindra framtida auto vax på speglar på din bil, använd inte spray-on vaxer. Saker du behöver
avfettning
Tvättsprit
Vårsol
Vatten
Luddfri dukar
Handskar
Visa fler instruktioner
1 butik produkter i en säker och ren förvaring område.

Köp ett avfettningsmedel från din auto butik och kolla med mekanikern att säkerställa att produkten är rätt för jobbet. Välj något mer organiskt och inte riktigt lika stark sedan starkare kemikalier nästan alltid har någon form av effekt på ytan som rengörs. Använda handskar och skyddsmask för att förhindra inandning av ångor från produkten, häll lite avfettningsmedel på en ren trasa, försiktigt bort vaxet bort spegeln. Gör detta några gånger med en ren trasa. När allt vax avlägsnas, torka av spegeln ner med tvål och vatten och torka.
2 Kom ihåg att hålla produkten borta från andra delar av bilen.

Använd tvättsprit som ett alternativ, var noga med att inte spilla det på färgen. Häll lite tvättsprit på en ren duk eller trasa och sakta bort vaxet. Du kan behöva göra detta några gånger med en annan tygbit. Rengör glaset med tvål och vatten när du är klar så att du inte lämnar några rester från tvättsprit.
3 Använd tvättsprit sparsamt för att undvika spill på bilens inredning.

Häll lite Vårsol (färgborttagningsmedel finns i järnhandeln) på en ren trasa. Använda skyddshandskar, försiktigt gnugga spegeln, ta bort vax som du går längs. Gå över samma område ett par gånger med en ren trasa tills allt vax har tagits bort. Rengör spegeln med fönsterputs för att få det blankt och rent.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123788.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.