Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur rengör jag en 1980 Trans Am?

Rengöring 1980 Trans Am kommer att möjliggöra en bekväm åktur och bidra till att undvika behovet av ett paint jobb. Ge det yttre en bra tvätt och rengöring insidan kommer att göra din Trans Am presentabel för allmänheten och ger en trevlig resa för dig och dina passagerare. Du bör försöka att tvätta bilen minst en gång i månaden, för att ta bort saker som fläckar, fågelspillning, smuts och buggar. Saker du behöver
Bil tvål
Svampar
Rags eller bil mitt
Vattenslang
Vakuum
soppåse
Interior Cleaner Review Tire Treatment Spray

Visa mer instruktioner
1

Spray din Trans Am grundligt med en vattenslang, vilket gör att du får hela kroppen av fordonet vått.
2

Häll bil tvål i en hink och fyll den med varmt vatten, vilket gör att tvålen löddrar.
3

Sänk din svamp i hinken så att den är täckt och fylld med tvål. Skrubba fram, sidor, topp och baksida av ditt fordon med svampen, liksom alla fönster och däck, vara säker på att du skrubba bort all smuts och sot. Det blir täta turer fram och tillbaka till skopan, eftersom ju mer du skrubba, desto mer tvål från svampen avtar. Använd så mycket som du behöver för att få din bil ren. Den 1980-modellen Trans Am sitter betydligt lägre än de flesta bilar, så beroende på din längd, bör du inte ha mycket problem rengöring toppen av fordonet. Den har en hardtop, så lödder, skrubba och skölj upp i bilen som du skulle någon annan del.
4

Spray bort all tvål från fordonet, vilket ger en noggrann sköljning. Var noga med att få varje plats som du tvättade.
5

Ägna särskild uppmärksamhet för att rengöra bilens hjul och däck. Eftersom Trans Am modellen är låg på marken, den har större däck än vissa fordon dess storlek. Du kommer att vilja att grundligt rengöra däck och hjul separat från fordonet kroppen för att ge det en skarp glitter och glans. Applicera en liberal mängd tvål för både däck och hjul, noga med att komma in i skrevor. Skrubba navkapsel eller kanten på en hård cirkel rörelse för att mjuka upp all smuts, sot eller väg skräp. Skölj bort all tvål och smuts med din slang. Avsluta jobbet genom att grundligt spraya ditt hjul och däck med ett däck behandling produkt och låt det sitta. Beroende på produkt, kan du låta det sitta eller skölj bort det för att slutföra jobbet.
6

Doppa en trasa eller bil mitt med vatten, och skrubba hela fordonet så att det torkar bort överflödigt vatten. Detta kommer att förhindra att din bil från att ha strimmor och kommer att ge det en glittrande glans.
7

Öppna alla bildörrar så att du kan rengöra kabinen. Dumpa alla lösa föremål, såsom behållare, servetter, matvaror eller något annat skräp som du har fått i ditt fordon. På en bil vakuum
8

Plug och suga upp partiklar och smutsiga på säten, golv mattor, golvbrädor och i mellan och under kuddar, vilket gör att du får alla de svåråtkomliga ställen.
9

Spray ner din instrumentbrädan och konsolen med inredning bilen renare. Skrubba bort det svårt att bli av med allt damm och smuts som har samlats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123785.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.