Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur man tar bort Paint Road Stripe

Road färg används för att markera linjer på vägen. Om du får road färg på din bil eller något annat föremål, ta bort färgen är förvånansvärt lätt. Försök att avlägsna färgen så snart som möjligt för att göra det lättare. Denna procedur fungerar för alla fordon, och det fungerar även för andra plast eller metallföremål som omfattas i väg paint. Saker du behöver
Pressure biltvätt
smörjmedel Spray metall
mjuka trasor
Vaselin
tvättsprit
Bilvax
Visa fler instruktioner

1

Ta bilen till en biltvätt som har en högtryckstvätt snarast möjligt efter att få väg färg på bilen. Dessa biltvättar använda tvättmedel och borstar effektiva för att avlägsna väg paint. Försök att tvätta bilen inte mer än 12 timmar efter körning i väg färgen. Väg färgen långsamt torkar på ytan av ett fordon, och det bör ta bort enkelt med ett tryck tvätta upp till 12-timmars varumärket.
2

Spray lite metall smörjmedel över eventuell återstående väg måla, eller över vägen måla mer än 12 timmar gamla. Låt smörjmedel för att sitta i två timmar. Torka bort smörjmedlet med en mjuk trasa. Buff den målade ytan med smörjmedlet väv för att avlägsna envis väg färg från fordonet. Tvätta bilen i ett tryck biltvätt igen för att lossa eventuellt kvarvarande färg.
3

Applicera en beläggning av vaselin över någon färg som finns kvar på ytan av fordonet. Låt vaselin att sitta på toppen av vägen färg i ca 12 timmar. Torka gelé off av fordonet och polera vägen måla med en mjuk trasa. Detta bör undanröja eventuella återstående väg paint. Tvätta bilen i ett tryck biltvätt en sista gång.
4

Gnid tidigare målade yta av bilen med en trasa doppad i tvättsprit. Detta tar bort alla färgrester och hjälper till att förbereda bilen yta för vaxning.
5

Buff bilvax över tidigare målad yta av fordonet med en mjuk trasa, trycka kraftigt. Detta återställer glans till fordonet och återgår bilen till sitt forna utseende. Du ska inte längre kunna berätta väg måla var någonsin på fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123784.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.