Svenska Bil >> bil underhåll >> bILTVÄTT >> Content

Hur Ren Inner Fender Wells

Många fordonsägare kan förbise ett område av bilen som kan bli smutsiga och skall rengöras för att bibehålla utseendet och integriteten av fordonet: hjulhusen. Detta är den inre delen av fendern, och det kan bli täckt med smuts och sot. På vintern kan hjulhusen bli belagda med vägsalt, vilket kan börja rosta hjulhusen, vilket skulle kunna leda till en dyr reparation. Det är möjligt att rengöra ett hjul väl hemma utan behov av kostsamma verktyg. Saker du behöver
trädgårdsslang med högtrycksmunstycket
kemiska rengöringsmedel
Gummihandskar
Sponge
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen i ett skuggigt område och låt den svalna. Rengöring av bilen när det är varmt kan resultera i skada på området runt hjulhusen.
2

Spraya insidan av hjulhusen och området utanför bilen runt hjulhusen med vatten från en trädgårdsslang med en högtrycks trädgårdsslang munstycke. Detta kommer att rengöra all smuts och skräp från insidan av hjulhuset och skydda lacken jobb från de kemikalier som används för att rengöra området. Addera 3

Spraya ytan på hjulhusen med en kemisk rengöringsmedel som är speciellt framtagen för att rengöra detta område. Dessa kemiska rengöringsmedel kan hittas på många bil leverans butiker.
4

gummihandskar, arbeta renare i hjulhusen med en svamp.
5

Låt renare att sitta i 5 till 10 minuter.
6

Spray hjulhusen och omgivande målade delar av bilen med trädgårdsslangen. Detta tar bort dammsugaren används och eventuellt kvarvarande smuts och sot.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-wash/123781.html

Previous:
Next:

bILTVÄTT

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.